top of page

INSTRUKTØRER /  PERSONLIGE TRENERE

Hanne Bentsen Rosaas

Daglig Leder / Instruktør

Hanne har vært i bransjen i 16 år. Hun er en erfaren instruktør på mange områder. Hanne har igjennom mange år fått mange til å like å svette, og ha det litt
« vondt» på en god måte Hun ønsker at hver og en av de som kommer på timen hennes skal føle mestringsfølese og velvære.

Marlen Nygård Møller

Instruktør

Marlén  harvært instruktør siden våren 2011, og har holdt timer både innen corebare, kettelbell, styrke og aerobic. Å kunne motivere andre og vise at trening er gøy, er noen som hun holder høyt fokus på – noe som også gjengspeiles på hennes timer!

Rose Mari M. Lian

Instruktør

Rose er ei blid og positiv jente som elsker å være aktiv og drive med trening. Hun har vært instruktør i styrke med stang i sal siden 2012.
På Roses timer er hun veldig glad i å motivere alle til å gi det lille ekstra, og er opptatt av at det skal være gøy å trene.

Ann Louise Andersen

Instruktør

Ann Louise (28) er ei blid og treningsglad jente. Hun har jobbet som instruktør siden 2014 og trives veldig godt i den rollen. Hun er motiverende og engasjert på timene sine for å få alle til å yte maks!

Anne Mari Leesland

Instruktør

Anne Mari er ei positiv, energisk, allsidig og treningsglad jente som har Vært instruktør siden 2011. Timene hennes passer for alle som liker det motiverende, effektivt og variert. 

Elise Fauske Osmundsen

Instruktør

Elise er ei glad og positiv jente som har jobbet som instruktør siden 2009. Hun har bachelor i folkehelse, og er også utdannet personlig trener ved universitetet i Agder. Utover instruktørrollen har hun også kostveiledning og personlig trener timer. Elise er opptatt av å gi deg en trygg og god treningsopplevelse uansett form.

Tove Mette Hodne

Instruktør

Tove Mette er ei aktiv og treningsglad jente som har trent siden hun var liten.
Hun har vært instruktør siden 2006.
Tove Mette er opptatt av å formidle treningsglede, liv og moro på timene. Riktig teknikk blir også vektlagt nøye. Tove Mettes motto: Innsats gir resultater!

Rita G.  Reinertsen

Instruktør

Rita er ei treningsivrig, positiv og motiverende jente, som har vært aktiv instruktør siden 2002.
Her vil Rita kjøre body pump! Ren styrke time for hele kroppen via stang og stepkasse.

Gyro  Eliassen

Instruktør

Gyro Eliassen er 32 år og har vært instruktør i 12 år. Hun har alltid hatt et brennende forhold til trening. Gyro er blitt omtalt som en duracell kanin og timene hennes bærer preg av det. Hun er optimist og liker å inspirere folk til å trå utenfor sin komforsone. 
 

Kenneth  Mortensen

Instruktør

Dedikert og inspirert  
Kenneth har undervist yoga siden august 2014. Utdanningen består av 400 timer Teacher Training ved Yandara Yoga Institute i Mexico, samt en rekke kurs og veiledning hos Julia Rippel (Ganesha Yoga).
I tilegg til Yoga, trener Kenneth aktivt med crossfit.

Carina Vinvand

Instruktør

Carina er ei positiv, sprudlende og har mye energi å gi deg. Hun har mye erfaring med trening og er ganske fersk i instruktør rollen.
På timene til Carina kan du selv velge hvor hardt du vil kjøre intensiteten. Med trinn som gjøre treningen gøy samtidig som det er tungt.

bottom of page